Professionals

in drukwerk

De roots van Drukkerij Proja? Die liggen in de trein van Amsterdam naar Heerhugowaard. In 1993. Wilfred Provoost en Jeroen Janssens besluiten in het tweede jaar van hun opleiding aan het grafisch lyceum in Amsterdam ieder honderd gulden in te leggen, een kleine pers te kopen en te starten in een bouwkeet. Het is nog altijd een mooi verhaal.

Wilfred en Jeroen groeiden beiden op in Heerhugowaard, maar leerden elkaar op het grafisch lyceum pas kennen. Dat ze compleet verschillend zijn, maar elkaar in alle opzichten aanvullen, bleek een gouden combinatie.

Samen met het team van grafische professionals dat zij in de loop der jaren om zich heen verzamelden hebben ze Drukkerij Proja laten uitgroeien tot dé veelzijdige, moderne dienstverlener op het gebied van grafische producties. Al meer dan 25 jaar.

Onze kwaliteit kent geen grenzen

Conceptontwikkeling, creatief design, traditioneel én digitaal drukken, afwerking, voorraadbeheer: Drukkerij Proja heeft het complete traject in eigen huis. Drukkerij Proja staat voor kwaliteit, innovatie en een persoonlijke aanpak. Wij hebben een heldere kijk op grafische producten, in al hun facetten. En uiteraard denken wij altijd met u mee. Want er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt. Tegen scherpe prijzen en met een snelle levertijd.

Dankzij ons enthousiaste team én een modern machinepark rollen dagelijks kwalitatief hoogstaande producties van onze persen. Drukwerk waar we trots op zijn. Voor opdrachtgevers in de regio, maar ook ver daarbuiten.

Tijdens de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2018 zijn wij verkozen tot beste onderneming in de categorie MKB Klein!

Drukkerij Proja - concept, print én druk

Diamantweg 18, 1812 RC Alkmaar    |    telefoon: 072 564 15 37    |   e-mail: info@proja.nl

Diamantweg 18

1812 RC Alkmaar

telefoon: 072 564 15 37

e-mail: info@proja.nl

Leveringsvoorwaarden    |    Privacyverklaring